ua en ru

Прорив газопроводу під Києвом: постраждалих немає

Прорив газопроводу під Києвом: постраждалих немає Фото: прорив газопроводу стався у ніч на 15 вересня (facebook.com/infovlgas.com.ua)

В результаті розгерметизації газопроводу поблизу селища Чабани Києво-Святошинського району ніхто не постраждав. Рятувальники продовжують працювати над ліквідацією прориву.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Станом на 7 ранку до робіт по ліквідації наслідків залучено 6 чоловік та 4 одиниці техніки Боярського управління магістральних газопроводів. Всього до робіт залучалися 57 чоловік і 18 одиниць техніки.

Нагадаємо, в ніч на 15 вересня у Чабанах прогримів вибух. В ближніх населених пунктах було відключено електропостачання.

Пізніше стало відомо, що сталася розгерметизація газового трубопроводу високого тиску (Уренгой-Помари-Ужгород). Через цей газопровід газ поставляється в Європу і проходить поблизу селища. В 1:10 подача газу до газопроводу була перекрита.

Раніше РБК-Україна писало, що в Києві на одному із підприємств стався вибух автоцистерни з газом. В результаті один чоловік загинув, ще один постраждав.