ua en ru

ГФС планує збільшити пропускну здатність на україно-польському кордоні

ГФС планує збільшити пропускну здатність на україно-польському кордоні Фото: автомобільний пункт пропуску

Представники митних та прикордонних служб України та Польщі обговорили питання підвищення ефективності пропускної здатності КПП

28 жовтня у міжнародному автомобільному пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" представники митних та прикордонних служб України та Польщі обговорили питання підвищення ефективності пропускної здатності КПП. Про це повідомляє прес-служба ГФС.

"Сторонами були обговорені організаційні та технологічні аспекти впровадження спільного контролю, а також вдосконалення інфраструктури пунктів пропуску. Фінансування такої модернізації частково буде відбуватися і з допомогою міжнародного кредиту для фінансування проектів розвитку прикордонної дорожньої інфраструктури та облаштування пунктів пропуску українсько-польського кордону", - зазначає прес-служба відомства.

Нагадаємо, на українсько-румунському кордоні в наступному році запрацюють два міжнародних автомобільних пунктів пропуску "Красноїльськ" та "Дяківці".

Пропускна здатність КПП буде до 550 громадян в добу, 100 автотранспортних засобів на добу із них: 10 - вантажних автомобілів; 90 - легкових автомобілів і автотранспорту з обмеженою вантажопідйомністю до 3,5 т.