ua en ru

Пропуск в Крим міг бути закритий через навчання військових РФ, - Іслямов

Пропуск в Крим міг бути закритий через навчання військових РФ, - Іслямов Фото: Ленур Іслямов прокоментував проблеми з пропуском в Крим

Пропуск в Крим був припинений сьогодні вранці

Пропуск в Крим міг бути закритий через військові навчання Російської Федерації. Про це заявив один з організаторів енергетичної та продовольчої блокади Криму Ленур Іслямов в ефірі "112 Україна".

Він також зазначив, що пропуск в Крим був припинений сьогодні вранці з невідомих причин.

"Нами були чутні автоматні черги на тій стороні, ми бачили кілька вертольотів вздовж кордону. За 500 м до КППВ з окупованої території стоять солдати і блокують тих, хто хоче виїхати на материк", - повідомив він.


Разом з тим, він зазначив, що з української сторони пропуск в Крим відкритий.

"На українській стороні в'їзд відкритий. У нас все вільно. З тієї сторони ось така от історія. Я так думаю, вони проводять якісь навчання ...ось так можемо тільки здогадуватися...саме прям на адмінкордоні...Людей не видно, чути тільки, що вони відпрацьовують якусь висадку десанту поблизу безпосередньо адмінкордону", - додав він.

"Ми почули автоматні клацання. Ми зрозуміли, що щось відбувається... Всі військові приведені в бойову готовність...Такі навчання, як зараз, ми в перший раз спостерігаємо", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше Держприкордонслужба повідомляла про закриття пропуску в Крим.