ua en ru

Пропуск у "Чонгарі" припинять під час акції до річниці "блокади Криму"

Пропуск у "Чонгарі" припинять під час акції до річниці "блокади Криму" Фото: пункт пропуску "Чонгар"

Рух через КПВВ буде тимчасово призупинено із 13:30 по 14:30 суботи

Під час проведення акції з нагоди річниці "Громадянської блокади Криму" пропуск у контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" на адміністративній межі з анексованим Росією півостровом буде тимчасово призупинено. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що сьогодні, 24 вересня 2016 року, українські та кримськотатарські активісти відзначають річницю громадянської блокади Криму.

"Під час проведення цієї акції буде здійснена хода до адмінмежі з тимчасово окупованою територією півострова. У зв’язку з цим протягом години у період із 13:30 по 14:30 рух через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Чонгар" буде тимчасово призупинено", - йдеться в повідомленні.

Ці заходи проводяться з метою забезпечення безпеки громадян та унеможливлення будь-яких провокацій на адміністративній межі з окупованою територією АР Крим, пояснили у відомстві.

У ДПСУ також додали, що напередодні з метою узгодження порядку проведення спільних заходів, спрямованих на забезпечення громадського порядку, недопущення будь-яких провокацій, забезпечення ритмічності пропускних операцій було проведене низку нарад обласного та районного рівнів.

Нагадаємо, раніше Держприкордонслужба України допускала можливість провокацій із боку Росії під час акції кримських татар, присвяченій річниці громадської блокади Криму.