ua en ru

В промзоні Донецька зафіксовано 28 танків, - СЦКК

В промзоні Донецька зафіксовано 28 танків, - СЦКК Фото: ОБСЄ (facebook.com/oscesmm)

Також було зафіксовано більше 30 одиниць броньованої техніки

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували в промисловій зоні Донецька 28 танків і понад 30 одиниць броньованої техніки. Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації (СЦКК), передає прес-служба сухопутних військ ЗС України.

"Українська сторона СЦКК інформує: бойовики окупаційної адміністрації Російської Федерації, незважаючи на вимоги мінських домовленостей щодо відведення важкої техніки і озброєнь від лінії розмежування сторін, продовжують нарощувати свій бойовий потенціал у населених пунктах, які тимчасово непідконтрольні уряду України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, за інформацією ОБСЄ, у промисловій зоні міста Донецька, спостерігачами місії був підтверджений факт розташування 28 танків і понад 30 одиниць броньованої техніки іншого призначення.

Крім того, в південно-західній частині населеного пункту Слов'яносербськ виявлено розташування 3 танків (Т-64), а на північ населеного пункту Амвросіївка - реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град".

Українська сторона СЦКК: спостерігачі СММ ОБСЄ зафіксували у промисловій зоні Донецька 28 танків та понад 30 одиниць бро...

Опубліковано Сухопутні війська ЗС України 27 лютого 2018 р.

Нагадаємо, на Донбасі зафіксовано рух 14 машин з реактивними снарядами до реактивної системи залпового вогню (РСЗВ), які пройшли по трасі партіями по 3-4 одиниці.