ua en ru

Проміжні вибори в Раду: поліція зафіксувала перші порушення на Волині

Проміжні вибори в Раду: поліція зафіксувала перші порушення на Волині Фото: поліція назвала перші випадки порушень на довиборах

Наразі проводиться перевірка

Поліція зафіксувала перші порушення виборчого законодавства на проміжних виборах до Верховної Ради, які сталися у Любешівському й Ківерцівському районах Волинської області. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Зазначено, що в селі Погулянка Любешівського району на одній із виборчих дільниць офіційний спостерігач Громадянської мережі "Опора" зафіксував факт видачі виборчого бюлетеня членом ДВК для особи, яка не пред’явила паспорт громадянина України.


"До чергової частини Ківерцівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Клепачів Ківерцівського району спостерігач виборчої дільниці заважає здійснювати виборчий процес, веде себе неадекватно та не реагує на зауваження", - доповіли у відомстві.

Повідомляється, що поліцейські зареєстрували ці порушення у Журналах єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Наразі проводиться перевірка.

Нагадаємо, раніше в Нацполіції повідомляли, що станом на 10:00 17 липня відкрилися 1141 із 1142 виборчих дільниць по Україні в ході довиборів у парламент.