ua en ru

Прокурори Шапакин і Корнієць досі не звільнені, - нардеп

Прокурори Шапакин і Корнієць досі не звільнені, - нардеп Фото: обшук у чиновників ГПУ

Заступник генпрокурора Гузир усунув їх за "ганебний вчинок" із збереженням окладу та всіх виплат

Заступник головного слідчого управління ГПУ Володимир Шапакин і заступник прокурора Київської обл. Олександр Корнієць, у яких минулого тижня провели обшуки і вилучили великі суми грошей, досі не звільнено. Про це у Facebook повідомив нардеп від БПП Мустафа Найєм.

"Це сюр. Виявляється, прокурорські чиновники, у яких на минулому тижні пройшли обшуки, досі не звільнені! У наказі в. о. Генпрокурора Володимира Гузиря говориться, що чиновників усувають тимчасово, за вчинення "ганебного вчинку", - повідомив Найєм.

Нардеп також нагадав, що під час обшуку у заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця були знайдені діаманти загальною кількістю 65 каменів, а у заступника голови слідчого управління ГПУ Володимира Шапакина 330 тис. дол, 22 тис. євро, 500 тис. грн, документи на депозитні вкладення на суму 800 тис. грн, а також незареєстровану вогнепальну зброю та боєприпаси.

Это сюр. Оказывается, прокурорские чиновники у которых на минувшей недели прошли обыски, до сих пор не уволены! В приказ...

Posted by Mustafa Nayyem on 14 Июль 2015 г.

Нагадаємо, Шокін домагається обшуків у слідчих Сакварелідзе.