ua en ru

Прокурор розповів про подробиці вбивства військового фельдшера у Львівській області

Прокурор розповів про подробиці вбивства військового фельдшера у Львівській області Фото: прокурор розповів про подробиці вбивства військового фельдшера

Вбивство військового фельдшера сталося після розпиття алкогольних напоїв

Вбивство військового фельдшера, яке сталося в ніч на 18 квітня, на Яворівському полігоні Львівської області відбулося після розпиття алкогольних напоїв. Про це на брифінгу повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець, передає Zaxid.net.

Савинець повідомив, що військовослужбовці з Одеської області, які приїхали у Львівську область на бойове злагодження, вживали алкоголь з нагоди заручин підозрюваного у вбивстві чоловіка з військовим психологом, яка також служить у ЗСУ.

Зазначено, що між ними і військовим фельдшером стався конфлікт, у результаті якого близько 2:00 чоловік вбив фельдшера, завдавши їй ножові поранення і перерізавши горло. Повідомляється, що наречена була присутня при сцені вбивства.

"Тіло скинув у яму для відходів, спакував речі і, очевидно, мав намір втекти. Але передумав і повідомив своєму командиру про те, що сталося. Зараз він затриманий за ч. 1 ст. 115 (" Умисне вбивство ")", - розповів Савинець.

Повідомляється, що всі троє учасників події раніше брали участь у антитерористичній операції на Сході України. Відомо, що чоловік загиблої зараз служить в зоні АТО.

Зазначено, що підозрюваному у вбивстві загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області вночі 18 квітня 2017 року військовослужбовець вбив фельдшера медичної служби.