ua en ru

Прокуратуру Одеської області очолив Микола Стоянов

Заступник генерального прокурора України Григорій Середа вчора, 22 травня, представив нового прокурора Одеської області Миколу Стоянова, який був призначений на посаду наказом в.о. генпрокурора України від 21 травня 2014 року.

Заступник генерального прокурора України Григорій Середа вчора, 22 травня, представив нового прокурора Одеської області Миколу Стоянова, який був призначений на посаду наказом в.о. генпрокурора України від 21 травня 2014 року. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Одеської області.

Новопризначений прокурор області розповів про пріоритети в роботі прокуратури Одеської області на майбутнє. Зокрема, своєю метою він назвав забезпечення ефективного застосування координаційних, наглядових і представницьких повноважень з метою стабілізації обстановки в регіоні.

Також глава прокуратури акцентував увагу прокурорів на першочергових завданнях сьогоднішнього дня.
"Нам необхідно вжити всіх можливих заходів для забезпечення дотримання законів під час проведення виборів Президента України, діючи виключно в рамках компетенції", - підкреслив Стоянов.

Нагадаємо, Микола Стоянов почав працювати в органах прокуратури Одеської області в 1993 році, а з 2011 по 2013 рік працював заступником прокурора Київської області.