ua en ru

Прокуратурі не вдалося з'ясувати точне місце проживання Януковича

Прокуратурі не вдалося з'ясувати точне місце проживання Януковича Фото: прокуратурі не вдалося з'ясувати точне місце проживання Януковича

Захист наполягає на тому, що надав інформацію про адресу проживання Януковича

Прокуратурі не вдалося з'ясувати точне місце проживання колишнього президента України Віктора Януковича. Про це повідомив прокурор Головної військової прокуратури Руслан Кравченко під час судового засідання в Оболонському суді Києва, передає "112 Україна".

"Усі докази щодо повідомлення Януковичу на всі відомі адреси проживання... ці документи було долучено до клопотання, бо ми розуміли, що потім підуть скарги про неповідомлення, щоб суд бачив весь рух провадження, як Януковичу повідомлялося про підозру…Орган досудового розслідування вживав усіх заходів, щоб скерувати повідомлення про підозру. Одна кур’єрська служба сказала, що вийшла жінка у формі і сказала, що Янукович тут не проживає, відмовилась прийняти документи. Інша кур’єрська служба повідомила, що за цією адресою знаходяться складські приміщення. Тобто адреса, конкретне місце проживання органу досудового розслідування невідоме. Відомо багато адрес, але конкретного місця перебування Януковича не встановлено", - розповів Кравченко.

У той же час захист екс-президента наполягає на тому, що надав інформацію про офіційно підтверджену адресу проживання Януковича.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Оболонський суд Києва продовжив засідання за обвинуваченням колишнього президента України Віктора Януковича у державній зраді у понеділок, 29 березня, передає кореспондент РБК-Україна.