ua en ru

У прокуратурі розповіли подробиці обшуків у міськраді Бучі

У прокуратурі розповіли подробиці обшуків у міськраді Бучі Фото: прокуратура Київської області (google.com.ua maps)

Генеральна прокуратура розповіла мета проведення обшуків у міськраді Бучі

Слідчі прокуратури Київської області спільно з співробітниками Служби безпеки України, в середу, 2 серпня 2017 року, на підставі постанови суду, проводять санкціонований обшук в приміщеннях Бучанської міської ради. Про це сообщает прес-служба Генеральної прокуратури України.

Зазначено, що метою обшуків є відшукання документів і доказів у кримінальному провадженні за фактом декларування недостовірної інформації одним з керівників органів місцевого самоврядування.

"Слідчий у вказаному кримінальному провадженні звернувся із запитом про отримання певних документів, однак відповідь на його запит так і не надійшла, що свідчить про відмову особи добровільно надати документи", - йдеться в повідомленні.

Так, в ході досудового розслідування встановлено численні факти незаконної реєстрації прав на нерухоме майно, введене в експлуатацію всупереч встановленому порядку, з подальшою реалізацією фізичним та юридичним особам.

Зараз слідчі дії тривають, необхідні документи видаються службовцями Бучанської міської ради в добровільному порядку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Співробітники Служби безпеки України і прокуратури проводять обшуки в приміщенні міської раді Бучі Київської області.