ua en ru

У прокуратурі назвали причину обшуків на Одеському авіаційному заводі

У прокуратурі назвали причину обшуків на Одеському авіаційному заводі Фото: прокуратура

У даний момент перевіряється версія про розтрату майна і коштів

Слідчими прокуратури спільно з працівниками Управління СБУ в області проводяться обшуки на території державного підприємства "Одеський авіаційний завод" в ході розслідування на підставі постанови суду. Про це повідомили в прес-службі Прокуратури Одеської області.

"Слідчі прокуратури Одеської області розслідують кримінальну виробництво за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата, заволодіння майном)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, зараз перевіряється версія про розтрату майна і коштів державного підприємства "Одеський авіаційний завод". У зв'язку з цим, в ході розслідування на підставі постанови суду правоохоронцями проводяться обшуки на території підприємства.

ЩОДО ОБШУКІВ НА ОДЕСЬКОМУ АВІАЗАВОДІ Слідчі прокуратури Одещини розслідують кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 КК...

Опубліковано Прокуратура Одеської Області 11 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 квітня правоохоронці провели обшук на державному підприємстві "Одеський авіаційний завод". Глава Люстраційного комітету Одеської області Костянтин Цховребашвили заявив, що правоохоронці знайшли "все, що потрібно". Також у начальника служби безпеки підприємства при обшуку було знайдено пістолет Марголіна з глушником.