ua en ru

Прокуратура завершила досудове розслідування у справі про вбивство Бузини

Прокуратура завершила досудове розслідування у справі про вбивство Бузини Фото: прокуратура (УНІАН)

Прокуратура Києва заявила про завершення досудового розслідування

Столична прокуратура заявила про завершення досудового розслідування справи про вбивство 16 квітня 2015 року в Києві українського журналіста Олеся Бузини. Про це повідомив один з адвокатів підозрюваних Андрія Медведька і Дениса Поліщука Сергій Войченко Facebook.

"Сьогодні прокуратура міста Києва повідомила про завершення досудового розслідування стосовно Андрія Медведька і Дениса Поліщука", - заявив Войченко.

За його словами, не були виконані сотні клопотань сторони захисту і десятки рішень судів, отриманих стороною захисту.

"Не розслідувано побиття Медведька під час затримання, не розслідувані побиття Медведька та Поліщука і під час незаконної спроби забору їхніх біологічних зразків. Ну що ж, готуємося до захисту хлопців, а прокуратура переклала відповідальність на суд", - резюмував адвокат.

Сьогодні прокуратура міста Києва розказала про завершення досудового розслідування стосовно Андрея Медведька та Дениса ...

Опубліковано Sergey Voichenko 27 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прес-служби прокуратури, що відбір біо-зразків у підозрюваних у вбивстві журналіста Олеся Бузини Андрія Медведька і Дениса Поліщука відбувся настільки коректно, наскільки дозволяли ситуація і їхня поведінка.