ua en ru

Прокуратура затримала на хабарі голову комісії з екології Київської облради

Прокуратура затримала на хабарі голову комісії з екології Київської облради Фото: прокуратура затримала чиновника

Депутат вимагав від директора підприємства хабар за дозвіл по користуванню надрами

Прокуратура Києва при взаємодії за Службою безпеки України затримала на хабарі в 10 тисяч доларів депутата Київської обласної ради, голову комісії з питань екології, природокористування, водних ресурсів, ліквідації наслідків аварії Чорнобильської катастрофи та інших надзвичайних ситуацій Київської обласної ради. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва в Facebook.

"Вказаний депутат вимагав від директора одного з підприємств Київської області 10 тис. доларів США за погодження очолюваною ним комісією проекту рішення Київської обласної ради щодо надання підприємству спеціального дозволу на користування надрами, а також за вжиття усіх залежних від нього заходів щодо прийняття цього рішення на сесії Київської обласної ради", - відзначають в повідомленні.

Також повідомляється, що депутата затримано після отримання ним другої частини неправомірної вигоди у сумі 6 тис. доларів та прийняття Київською обласною радою рішення про погодження клопотання щодо надання спеціального дозволу на користування надрами.

СТОЛИЧНА ПРОКУРАТУРА ЗАТРИМАЛА НА ХАБАРНИЦТВІ ГОЛОВУ КОМІСІЇ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ Слідчими прокуратури міста Києва с...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 27 квітня 2017 р.

Відзначають, що на даний час в приміщенні Київської обласної ради та за місцем проживання фігуранта проводяться обшуки.

Нагадаємо, Луценко заявив, що ГПУ розслідує захоплення чотирьох сільгосп підприємств в Дніпропетровській області.