ua en ru

Прокуратура затримала у Києві групу торговців зброєю

Прокуратура затримала у Києві групу торговців зброєю Фото: прокуратура Києва (УНІАН)

Зловмисники торгували зброєю із зони АТО

Київська місцева прокуратура № 5 у взаємодії з Оболонським районним управлінням поліції і Службою безпеки України викрили та затримали групу осіб, які торгували вогнепальною зброєю і боєприпасами, привезеними із зони АТО. Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури.

Під час оперативних заходів був задокументований факт збуту автомата АК-74 з глушником за 1500 доларів і пістолета ПСМ за 900 доларів.

Крім того, в ході огляду автомобіля зловмисників правоохоронці вилучили 1 пістолет, 1 глушник, 267 патронів та 1 гранату з запалом.

В даний час затримані троє зловмисників, яким готується повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 263 КК України (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) та клопотання про обрання запобіжного заходу .

В рамках кримінального провадження встановлюється канал надходження зброї та інші причетні до групи особи, слідчі дії тривають.

У КИЄВІ ЗАТРИМАНО УЧАСНИКІВ ЗЛОЧИННОЇ ГРУПИ, ЯКІ ЗАЙМАЛИСЯ НЕЛЕГАЛЬНИМ ЗБУТОМ ЗБРОЇ З АТО (ФОТО) Київською місцевою про...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 20 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Київській області правоохоронці вилучили арсенал зброї з зони АТО.