ua en ru

Прокуратура порушила справу проти співробітників бориспільської міліції за перевищення службових повноважень

Прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо працівників міліції Борисполя за фактом перевищення службових повноважень.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо працівників міліції Борисполя за фактом перевищення службових повноважень. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

"Прокуратура Київської області розпочала кримінальне провадження стосовно працівників Бориспільського міськвідділу міліції Київщини за фактом застосування неправомірних дій до затриманого", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в прокуратурі, зазначене подія відбулася в листопаді 2013 р. Згідно інформації, оприлюдненої деякими ЗМІ, міліціонери частково розділи затриманого громадянина, закували в наручники і водили в такому вигляді по коридору відділення. При цьому правоохоронці нібито нанесли йому тілесні ушкодження.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 365 КК України, тобто перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

Нагадаємо, вчора прокуратура порушила справи проти керівництва "Заводу ім. Малишева" за службові зловживання.