ua en ru

Прокуратура порушила справу за фактом нападу на українських військових у Волновасі

Донецька прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері відкрила кримінальне провадження за фактом нападу сепаратистів на українських військових у Волновасі Донецької області.

Донецька прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері відкрила кримінальне провадження за фактом нападу сепаратистів на українських військових у Волновасі Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"Донецьким прокурором з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Міноборони заявило про те, що під Волновахою Донецької області в ніч з 21 на 22 травня, терористи підірвали бойову машину Збройних сил України. В результаті чого є загиблі і поранені. Як зазначається, сепаратисти обстріляли блокпост, де несли служби українські військові. Під час обстрілу один з набоїв влучив в бойову машину, в результаті чого стався вибух боєкомплекту. За словами керівника Центру військово-політичних досліджень, представника групи "Інформаційне опір" Дмитра Тымчука, в бою під Волновахою Донецькій області загинули 8 українських силовиків, ще 18 людей поранені.