ua en ru

Прокуратура кваліфікувала вибух автомобіля в Маріуполі як теракт

Прокуратура кваліфікувала вибух автомобіля в Маріуполі як теракт Фото: в результаті вибуху загинув співробітник СБУ

Провадження відкрито за ст. 258 КК України (теракт)

Прокуратура Донецької області за фактом вибуху автомобіля у центрі Маріуполя відкрила кримінальне провадження – дані внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 КК України (теракт). Про це повідомляє прес-служба відомства на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Слідчо-оперативна група у складі співробітників СБУ, прокуратури та Нацполіції наразі перебуває на місці події. Правоохоронці з’ясовують усі обставини злочину, допитують свідків. Також працюють вибухотехніки, які встановлюють пристрій, котрий використовували злочинці для підриву транспортного засобу. Дані за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 258 КК України (теракт)", - зазначається у повідомленні.

Наразі співробітники Управління СБУ в Донецькій області проводять слідчі дії під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області.

Підрив автомобіля у Маріуполі, під час якого загинув працівник Управління СБУ в Донецькій області, кваліфіковано як тера...

Опубліковано Прокуратура Донецької області 31 березень 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні у результаті вибуху автомобіля в Маріуполі загинув співробітник Служби безпеки України полковник Олександр Хараберюш.

Повідомляється, що у загиблого полковника залишилося двоє дітей. СБУ висловила його сім'ї співчуття.