ua en ru

Прокуратура встановила осіб, що блокували "Тигр" у Київській області

Прокуратура встановила осіб, що блокували "Тигр" у Київській області. Завершено першочергові слідчі дії у кримінальному провадженні стосовно блокування 9 грудня транспортних комунікацій у Василькові. Про це повідомляє прес-служба прокуратури в Київській області.

Нагадаємо, що з метою не допустити проїзд колони автобусів із працівниками спецпідрозділу "Тигр", групою осіб з використанням автомобілів було влаштовано перешкоди, в результаті чого було блоковано проїзну частину вулиці Декабристів у м. Василькові та на міжнародній трасі Київ-Одеса поблизу автозаправочної станції "БРСМ".

В результаті таких дій було унеможливлено нормальну роботу транспорту: заблокований рух транспортних засобів у напрямку Києва, утворено значне скупчення автомобілів, тисняву та затор, що в тому числі створило небезпеку для життя людей. Так, лікарі "швидкої допомоги", що застрягла у заторі ледь встигли врятувати життя хворій жінці, яку везли з гострим захворюванням, а пасажири більше десяти маршрутних автобусів застрягли на трасі.

Васильківським МВ ГУ МВС України у Київській області за вказаним фактом було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.279 КК України, тобто блокування транспортних комунікацій.