ua en ru

Прокуратура подала позов проти "Аеросвіту" на суму понад 2 млн грн

Прокуратура Центрального регіону України подала позов до Господарського суду м. Києва про стягнення з ЗАТ "Аеросвіт" заборгованості у суму понад 2 млн грн. Про це повідомила прес-служба прокуратури Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Прокуратура наполягає на стягнення заборгованості на користь держави в особі Міністерства промислової політики України та державного підприємства "Антонов" за виконані літаками підприємства у 2011 р. міжнародні авіаційні перевезення.

Крім того, завдяки вжитим прокуратурою Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері представницьким заходам ПрАТ "Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" ( МАУ) в ході судового розгляду позову прокурора добровільно відшкодовано державному підприємству "Антонов" заборгованість в сумі 5,1 млн грн, а також на виконання рішення Господарського суду м. Києва від 24 квітня 2013 р. за тим же позовом повернуто зазначеному підприємству 13,6 мільйонів гривень за здійснені у 2012 р. авіаційні перевезення.

Читайте також: Прокуратура підозрює "АероСвіт" у шахрайстві з фінансами