ua en ru

Прокуратура вимагає збільшити заставу затриманим з вибухівкою в Києві чоловікам

Прокуратура вимагає збільшити заставу затриманим з вибухівкою в Києві чоловікам Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Прокуратура просить збільшити розмір застави до 2 мільйонів гривень

Прокуратура вимагає збільшити заставу затриманим з вибухівкою в Києві чоловікам. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

"Київська місцева прокуратура №2 подала скаргу в Апеляційний суд м. Києва на рішення Дарницького райсуду столиці, який обрав для двох чоловіків, затриманих у Києві із 6,5 кг вибухівки та боєприпасами, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 256 тис. гривень кожному", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, прокуратура просить збільшити розмір застави до 2 мільйонів гривень.

ПРОКУРАТУРА ВНЕСЛА АПЕЛЯЦІЙНУ СКАРГУ НА РОЗМІР ЗАСТАВИ ЗАКАРПАТЦЯМ, ЗАТРИМАНИМ ІЗ 6,5 КГ ВИБУХІВКИ Київська місцева пр...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 14 листопада Дарницький районний суд Києва взяв під варту затриманих на вихідних з вибухівкою в Києві двох жителів Закарпатської області. Затримані розповіли правоохоронцям, що їх нібито попросили доставити сумку в столицю. За рішенням суду, арештовані можуть вийти на свободу, якщо внесуть по 256 тис. гривень застави.