ua en ru

Прокуратура вимагає покарати чиновників з Деснянської РДА Києва, винних у порушеннях норм харчування в школах і дитсадках

Прокуратура вимагає притягати до відповідальності посадових осіб управління освіти Деснянської РДА в м. Києві за порушення норм харчування у школах і дитячих садках. Про це говориться в повідомленні прес-служби прокуратури Деснянського району м. Києва.

Під час перевірки в освітніх закладах Деснянського району, контролюючі органи виявили, що більшість продуктів, які поставляються в заклади, не відповідають державним стандартам. Також виявлена кишкова паличка в більшості зразків сиру, кисломолочних продуктів і вершкового масла. Відносно готових страв, дослідження показали, що денна норма натурального м'яса і риби в них відсутня.

Нагадаємо, прокуратура Деснянського району порушила кримінальну справу через невиконання санітарних норм в дитячому саду №745, де у стравах для дітей була виявлена кишкова паличка, а у кухарів і вихователів - стафілокок.

Читайте також: Прокуратура направила до суду кримінальну справу, порушену за фактом масового отруєння дітей в дитячому садку в Обухові