ua en ru

Прокуратура повідомила про підозру ще 6 учасникам заворушень 9 травня у Дніпрі

Прокуратура повідомила про підозру ще 6 учасникам заворушень 9 травня у Дніпрі Фото: зіткнення у Дніпрі

Всього слідством встановлено 15 причетних до злочину осіб

Прокуратура Дніпропетровської області заочно повідомила про підозру у хуліганстві і масових заворушеннях 9 травня 2017 року ще 6 учасників зіткнень. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган в Facebook.

"Прокуратурою Дніпропетровської області заочно повідомлено про підозру у хуліганстві і масових заворушеннях ще 6 учасників зіткнень, що сталися в Дніпрі 9 травня 2017 року. Оскільки останні ухиляються від слідства, прокуратурою отримані дозволи на їх затримання і доставку до суду з метою обрання запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-секретаря, в даний момент слідством встановлено 15 осіб, причетних до вчинення зазначених злочинів, серед яких: організатори, координатори та активні учасники масових заворушень, а також "касири", які оплачували виконану роботу хуліганів.

Так, п'яти особам, серед яких і організатор злочинів, обрані запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою. Ще одному підозрюваному, який активно сприяє слідству, обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Крім того, стосовно 9 осіб слідством отримано дозвіл на затримання та доставку до суду з метою обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

#Дніпро Прокуратурою Дніпропетровської області заочно повідомлено про підозру у хуліганстві та масових заворушеннях ще ...

Опубліковано Ларисою Сарган 16 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, що відсторонені від служби троє поліцейських через подій в Дніпрі 9 травня.