ua en ru

Прокуратура викрила на хабарі поліцейського з Харкова

Прокуратура викрила на хабарі поліцейського з Харкова Фото: прокуратура

Поліцейського затримали на хабарі в 50 тисяч гривень

Прокуратура Донецької області за матеріалами Управління Служби безпеки України (СБУ) в Донецькій області викрила співробітника харківської поліції на отриманні хабара в 50 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Повідомляється, що в поліцію звернулася мешканка Олександрівського району Донецької області з інформацією про те, що старший оперуповноважений відділу кримінальної поліції Основ'янського відділу поліції Головного управління Нацполиции в Харківській області вимагає від неї неправомірну вигоду в сумі 100 тис. гривень. За ці кошти правоохоронець обіцяє не залучати до кримінальної відповідальності її сина - студента технікуму, який, нібито, скоїв хуліганські дії.

Під час розмови з поліцейським жінка вмовила зменшити суму хабара вдвічі, на що правоохоронець погодився.

У середу, 19 квітня 2017 року, слідчі прокуратури спільно з співробітниками СБУ викрили хабарника. Під час обшуку в автомобілі поліцейського виявлено та вилучено грошові кошти в сумі 50 тис. гривень, отримані в якості неправомірної вигоди. Зараз поліцейського затримали.

Вирішується питання про оголошення підозри і обрання запобіжного заходу.

Тривають невідкладні слідчі дії.

altaltalt

Фото: затримання хабарника

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала на хабарі одного із заступників генерального директора ДП "Міжнародний аеропорт Львів імені Данила Галицького".