ua en ru

Прокуратура проводить обшук у квартирі заступниці головного редактора "Українського радіо"

Прокуратура проводить обшук у квартирі заступниці головного редактора "Українського радіо" Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Журналістка пов'язує обшук з професійною діяльністю

Прокуратура проводить обшук у квартирі заступниці головного редактора "Українського радіо" Світлани Мялик. Про це журналістка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі, у мене в квартирі обшук. Прокуратура. Пов'язую це з профдіяльністю", - написала вона.

Друзі, у мене в квартирі обшук. Прокуратура. Пов'язую це з профдіяльністю.

Опубліковано Svetlana Mialyk 15 листопад 2017 р.

Як зазначила Мялик, правоохоронці шукають у її квартирі флешки, телефони, ноутбук.

"В останній час я почала курувати напрям спецпроектів на "Укррадіо". Зокрема, журналістських розслідувань. Останній час мала погрози на свою адресу. Йдеться про тіньові схеми щодо не надходжень коштів до бюджету", - написала вона у коментарі до свого запису.

Нагадаємо, у вересні поточного року в редакцію видання "Української правди" приходили співробітники Служби безпеки України (СБУ). Головний редактор "Української правди" Севгіль Мусаєва повідомляла, що СБУ розслідують розголошення держтаємниці.

"У слідства є підстави вважати, що окремі відомості статті (на УП, - ред.) містять інформацію з обмеженим доступом, поширення якої може завдати шкоди національній безпеці України у сфері оборони", - повідомляли в СБУ.