ua en ru

Прокуратура провела обшуки у справі щодо розкрадання при реконструкції "Олімпійського"

Прокуратура провела обшуки у справі щодо розкрадання при реконструкції "Олімпійського" Фото: НСК "Олімпійський"

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають

Прокуратура Києва провела обшуки в рамках розслідування розтрати державних коштів при реконструкції НСК "Олімпійський". Про це йдеться у повідомленні прес-служби столичної прокуратури.

"У п’ятницю, 9 вересня, слідчими столичної прокуратури спільно з працівниками Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки Національної поліції України проведено ряд обшуків у місті Києві та місті Одеса у рамках розслідування кримінального провадження за фактом розтрати державних коштів, виділених на реконструкцію НСК “Олімпійський” під час підготовки до Євро-2012", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обшуки проводилися в офісах фірм-підрядників, які займалися постачанням та встановленням обладнання для НСК "Олімпійський". Мова йде про закупівлю та установку світлодіодних електронних табло та крісел за завищеною вартістю, в результаті чого державі завдано збитків на суму понад 9 млн гривень.

По вилученій фінансового-господарській документації призначено комплекс судових експертиз, слідчі дії тривають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генеральна прокуратура викрила працівника Державної фіскальної служби України під час одержання 10 тис. доларів хабара.