ua en ru

Прокуратура і поліція проводять обшуки у заступника голови ДПС Серватюка, - журналіст

Прокуратура і поліція проводять обшуки у заступника голови ДПС Серватюка, - журналіст Фото: обшуки у справі про незаконну вирубку лісів

Обшуки також проходять в Західному регіональному управлінні ДПС

Поліція та військова прокуратура проводять обшуки у першого заступника голови Дерприкордонслужби Василя Серватюка, а також у Західному регіональному управлінні та Чопському прикордонному загоні у справі про незаконну вирубку лісів. Про це у Facebook повідомив журналіст Роман Бочкала.

"У ці хвилини одночасно проходять слідчі дії в центральному офісі Адміністрації Держприкордонслужби, у Західному регіональному управлінні та Чопському прикордонзагоні. Обшук зокрема проводиться в кабінеті першого заступника голови ДПС Серватюка", - повідомив Бочкала.


За його словами, слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження за фактами незаконної вирубки лісу на території Чопського прикордонного загону.

"Державі було завдано збитків на суму 19 млн грн. На місці співробітники поліції та військової прокуратури", - додав Бочкала.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що правоохоронці провели понад 100 обшуків через незаконну вирубку лісу.