ua en ru

Прокуратура передала до суду обвинувальний акт проти керівника міліції по "Врадіївський справі"

Прокуратура Миколаївської обл. завершила досудове розслідування і передала до суду обвинувальний акт проти керівника структурного підрозділу Врадіївського РВ УМВС в Миколаївській області по "Врадіївський справі".

Прокуратура Миколаївської обл. завершила досудове розслідування і передала до суду обвинувальний акт проти керівника структурного підрозділу Врадіївського РВ УМВС в Миколаївській області по "Врадіївський справі". Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Миколаївської обл.

"Прокуратура Миколаївської обл. Завершила досудове розслідування у кримінальній виробництву за ч.1 ст.366 ( службове підроблення ), ч.1 ст.365 (перевищення влади та службових повноважень) , ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України в відносно керівника структурного підрозділу Врадіївського РВ УМВС України в області", - йдеться в повідомленні.

Так, згідно з інформацією прокуратури, начальник сектора зазначеного райвідділу міліції незаконно, не маючи на те відповідних повноважень, видав підроблене дозвіл на право зберігання (носіння) гладкоствольної зброї громадянину, заволодівши його грошовими коштами.

"Обвинувальний акт стосовно працівника міліції направлено до Врадіївського районного суду для розгляду", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, напад на 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову було скоєно 26 червня 2013 р. Слыство встановило, що її побили і зґвалтували міліціонери Дмитро Поліщук та Євген Дрижак, а також таксист Сергій Рабіненко. У приховуванні злочину звинуватили заступника начальника Врадіївського РВВС Михайла Кудрынського.

Цей злочин викликав протести у Врадіївці і розгром місцевого РВВС. Первомайський міський районний суд Миколаївської області виніс вирок 29 листопада 2013 р.. Євген Дрижак і Дмитро Поліщук отримали по 15 років позбавлення волі, Сергій Рабіненко - 11 років, а Михайло Кудринский - 5 років.