ua en ru

Прокуратура оскаржить рішення суду про вихід під заставу учасника заворушень у Дніпрі 9 травня

Прокуратура оскаржить рішення суду про вихід під заставу учасника заворушень у Дніпрі 9 травня Фото: події в Дніпрі на 9 травня

Прокуратура подала апеляцію, розгляд якої відбуватиметься в Апеляційному суді Дніпропетровської області

Прокуратура Дніпропетровської області оскаржить рішення суду про вихід під заставу учасника заворушень у Дніпрі 9 травня. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури України.

Повідомляється, що 12 травня Жовтневим районним судом Дніпра одному з підозрюваних у вчиненні злочинів під час проведення святкових заходів 9 травня обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у 128 тис. гривень.

"Прокуратура Дніпропетровської області не погодилась з вказаним рішенням в частині надання підозрюваному можливості уникнути перебування під вартою та подала апеляційну скаргу, розгляд якої відбуватиметься в Апеляційному суді Дніпропетровської області", - відзначають в повідомленні.

Також повідомляється, що прокуратура Дніпропетровської області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за фактами сутичок, що відбулися 9 травня 2017 року у Дніпрі під час проведення святкових заходів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі один із заарештованих за підозрою у сутичках на 9 травня вийшов під заставу.