ua en ru

Прокуратура оголосила про підозру затриманим з вибухівкою у Києві

Прокуратура оголосила про підозру затриманим з вибухівкою у Києві Фото: затриманим з вибухівкою оголошено підозру (фото з відкритих джерел)

Громадяни виявилися уродженцями Закарпатській області

Київська місцева прокуратура оголосила про підозру у скоєнні злочину за ст. 263 ККУ затриманим вчора ввечері з вибухівкою громадянам. Про це повідомляє прес-служба прокуратури на сторінці відомства у Facebook.

"За погодженням Київської місцевої прокуратури № 2 двом чоловікам, затриманими з 6,5 кг вибухівки та боєприпасами, оголошено про підозру у незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури затримані особи дійсно виявилися уродженцями Закарпатської області 1990 і 1991 року народження. До суду направлено клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

На даний час триває слідство, встановлюються фактичні обставини та мотиви скоєння кримінального злочину.

ЗАТРИМАНИМ З ВИБУХІВКОЮ ЗАКАРПАТЦЯМ ОГОЛОШЕНО ПРО ПІДОЗРУ За погодження Київської місцевої прокуратури № 2 двом чолові...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 13 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше народний депутат Єгор Соболєв заявив про те, що затриманих з вибухівкою в Києві раніше вигнали з наметового табору під Верховною Радою.