ua en ru

Прокуратура оголосила підозру чоловіку, який стріляв по дітях у Новій Одесі

Прокуратура оголосила підозру чоловіку, який стріляв по дітях у Новій Одесі Фото: ілюстративне фото (РБК-Україна)

Внаслідок пострілу були травмовані 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років

У понеділок, 10 вересня, прокуратура оголосила про підозру чоловіку, який у неділю, 9 вересня, стріляв по дітях у місті Нова Одеса (Миколаївська область). Про це повідомляє прес-служба прокуратура Миколаївської області.

У прокуратурі зазначають, що чоловік стріляв по дітях, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Внаслідок пострілу були травмовані 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років. Наразі хлопчик знаходиться у медичному закладі, його стан медики оцінюють як тяжкий. У лікарні також перебуває 9-річна дівчина, іншу дівчину відпущено на амбулаторне лікування.

"Зловмисник також отримав тілесні ушкодження у вигляді поранення руки. Його затримано відповідно за ст. 208 КПК України. Підозрюваний перебуває у ізоляторі тимчасового тримання", - йдеться у повідомленні.

З місця події вилучено залишки саморобного пристрою для стрільби були направлені на експертне дослідження. Вирішується питання про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у понеділок, 10 вересня, Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід водієві BMW, причетному до смертельної аварії, у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без внесення застави.

Раніше прокуратура оголосила підозру винуватцю ДТП в Одесі.