ua en ru

Прокуратура звинувачує екс-заступника голови ДніпрОДА в організації "тітушок"

Прокуратура звинувачує екс-заступника голови ДніпрОДА в організації "тітушок" Фото: Євромайдан в Дніпропетровську, 2013-2014

Також обвинувачення пред'явлено чинному заступнику голови Днерпопетровскої облради

Прокуратура Дніпропетровської області передала до суду обвинувальний акт стосовно заступника голови ДніпрОДА Віктора Науменко і колишнього заступника голови ОДА Ростислава Ботвінова за скоєння злочинів під час Євромайдана. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Дніпропетровської обласної прокуратури.

"Прокуратура Дніпропетровської області завершила досудове розслідування і направила до суду обвинувальний акт стосовно заступника голови ДніпрОДА і колишнього заступника голови ДніпрОДА за перевищення влади, організацію масових заворушень, перешкоджання діяльності журналістів та проведення вуличного походу", - говористя в повідомленні.

Повідомляється, що їх звинувачують в організації масового виступу "тітушок" проти учасників мирної акції протесту 26 січня 2014 р. біля Дніпропетровської ОДА. Чиновники забезпечили доступ до будівлі облради та облдержадміністрації не менше 300 осіб, залучених для участі в масових заворушеннях.

Нагадаємо, ГПУ створила реєстр злочинів під час Євромайдана.