ua en ru

Прокуратура направила до суду справу за фактом ДТП в Донецькій області, в якому загинули 5 осіб

Прокуратура Донецької області направила до Приазовський районний суд Запорізької області обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на автодорозі "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" 30 березня 2014 р. і спричинив смерть 5 осіб.

Прокуратура Донецької області направила до Приазовський районний суд Запорізької області обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на автодорозі "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" 30 березня 2014 р. і спричинив смерть 5 осіб. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури України.

Слідство встановило, що водій пасажирського мікроавтобуса Mersedes Sрrinter не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини, де після зіткнення з деревом і перекинувся.

Водієві мікроавтобуса повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Винуватцеві ДТП загрожує 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 30 березня 2014 р. мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter (Республіка Молдова) з'їхав у кювет і зіткнувся з деревом поблизу с. Лебединське Новоазовського району, на 658 км автодороги Одеса - Мелітополь - Новоазовськ. В результаті ДТП 5 осіб загинули і 16 постраждали.