ua en ru

Прокуратура направила до суду справу двох учасників бійки в центрі Миколаєва

Прокуратура направила до суду справу двох учасників бійки в центрі Миколаєва Фото: справа двох учасників бійки в центрі Миколаєва направлено до суду

Засідання призначено на 4 листопада 2016 року

Прокуратура Миколаївської області направила до суду справу двох учасників бійки в центрі Миколаєві, яка відбулася 30 серпня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Учасники конфлікту в центрі Миколаєва вчинили хуліганські дії і вчинили опір працівникам патрульної поліції.

"Зазначені особи у вечірній час доби, перебуваючи на розі вулиць Соборної та Адмірала Макарова з хуліганських спонукань пошкодили автомобіль таксі, вигукували нецензурні лайки і погрози на адресу водія таксі, а в подальшому і на перехожих, і працівників патрульної поліції, які прибули на виклик , чим грубо порушували громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства", - йдеться в повідомленні

Відео, де зафіксовано дії правопорушників, було викладено в Інтернет свідками інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував двох учасників бійки в центрі Миколаєва.

Геннадію Симову і Артему Слободянику було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носіння електронного браслета.

28 жовтня 2016 року в Центральному районному суді Миколаєва відбулося підготовче судове засідання, на якому обвинуваченим був продовжений домашній арешт на 2 місяці.

Наступне засідання призначено на 4 листопада 2016 року.