ua en ru

Прокуратура розпочала розслідування за фактом ДТП за участю бійців спецназу у Харкові

Прокуратура розпочала розслідування за фактом ДТП за участю бійців спецназу у Харкові Фото: прокуратура

За попередніми даними, водій авто був п'яний

Прокуратура Харківської області розпочала досудове розслідування за фактом дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) за участю співробітників спецпідрозділу Міністерства внутрішніх справ України КОРД у Харкові. Про це йдеться у повідомленні прес-служби обласної прокуратури.

"Прокуратура Харківської області розпочала досудове розслідування за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч. 3 ст. 286 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок ДТП за участю бійців спецназу у Харкові двоє пасажирів, за попередніми даними чоловік та дружина, загинули на місці. Водій та ще одна пасажирка (також подружня пара) доправлені до лікарні.

"За даними слідства, обидва чоловіки - працівники Управління корпусу оперативно-раптової дії (КОРД) ГУ НПУ в області, старший та молодший лейтенанти поліції. За попередніми даними, від водія на місці події відчувався запах алкоголю, однак надати кров на аналіз він відмовився. Слідчими прокуратури вживаються заходи для примусового дослідження", - йдеться у повідмоленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові сталася ДТП за участю бійця спецназу.