ua en ru

Прокуратура Криму перевіряє понад 500 фактів порушення прав журналістів на півострові

Прокуратура Криму перевіряє понад 500 фактів порушення прав журналістів на півострові Фото: журналісти (flickr.com/unisgeneva)

Прокуратура Криму здійсню процесуальне керівництво у понад 150 справах щодо порушення прав і свобод людини на півострові 

Прокуратура Автономної Республіки Крим перевіряє понад 500 фактів порушення прав журналістів на півострові. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

"У 23 кримінальних провадженнях за фактами незаконного перешкоджання професійній діяльності журналістів нами перевіряється понад 500 таких фактів", - заявив прокурор АР Крим Гюндуз Мамедов.

Як зазначається, наразі прокуратура Криму здійсню процесуальне керівництво у понад 150 кримінальних справах щодо порушення прав і свобод людини на півострові.

За словами Мамедова, в рамках відкритих проваджень уже проведено понад 700 процесуальних дій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за словами Мамедова, щодо колишнього "прокурора Криму" та діючого депутата Держдуми Росії Наталії Поклонської порушено дві кримінальні справи. Так, відносно Поклонської порушено справу за фактом державної зради, а також за причетність до незаконної заборони кримськотатарського Меджлісу.