ua en ru

"Прокуратура" Криму має намір повністю заблокувати сайт "Крим. Реалії"

"Прокуратура" Криму має намір повністю заблокувати сайт "Крим. Реалії" Фото: Наталія Поклонська

Поклонська заявила, що видання є "шкідницької службою", публікації якої містять "виправдання диверсій, екстремізм і нескінченну дискредитацію органів влади в Криму"

"Прокуратура" анексованого Росією Криму готує матеріали для повного блокування сайту видання "Крим. Реалії", який є підрозділом української служби "Радіо Свобода". Відповідну заяву сьогодні зробила так званий "прокурор" Криму Наталія Поклонська для ЗМІ.

"Ми збираємо матеріали в Генеральну прокуратуру РФ і далі в Роскомнадзор для повного закриття інформаційної служби "Крим. Реалії". Це підривна служба, їх публікації містять у собі виправдання диверсій, екстремізм і нескінченну дискредитацію органів влади в Криму, розпалювання міжнаціональної ворожнечі", - сказала Поклонська.


Поклонська також заявила, що аналіз контенту сайту свідчить про його спрямованості на "дискредитацію діяльності Російської Федерації на території Республіки Крим, розпалюванні міжнаціональної і міжетнічної ворожнечі, а також про здійснення закликів до екстремістської діяльності".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що управління Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ) по Криму і Севастополю порушило кримінальну справу щодо журналіста видання "Крим. Реалії" за звинуваченням у заклику до порушення територіальної цілісності РФ.