ua en ru

Прокуратура ініціювала додаткове вивчення матеріалів злочини минулих років, скоєних у Врадіївці

Прокуратура Миколаївської області ініціювала додаткове вивчення матеріалів за фактами правомірності дій працівників Врадіївського РВ МВС України в Миколаївській області при розкритті кримінальних проваджень, у першу чергу - навмисних убивств і зґвалтувань. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Згідно повідомленню, протягом 2011-2013 рр. на території Врадіївського району були скоєні 4 навмисних убивства: 3 - в 2011 р., 1 - у 2012 р. У 2013 р. навмисних убивств у смт Врадіївка не зареєстровано. Серед вказаних чотирьох убивств одне залишається нерозкритим, це вбивство 15-річної дівчини.

"Вживаються заходи щодо активізації їх розслідування, відпрацювання нових версій, направлених на розкриття злочинів, у тому числі кримінального провадження за фактом вбивства 15-річної дівчини", - заявив начальник управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Миколаївської області Анатолій Жмура.

За його словами, на даний час кримінальні провадження вказаної категорії вивчаються додатково як працівниками прокуратур районного рівня, так і обласного апарату.

Нагадаємо, раніше генеральний прокурор України Віктор Пшонка заявив, що слідчі органи мають активізувати розслідування загибелі дівчат у Врадіївському районі минулих років.