ua en ru

Прокуратура допускає, що вбивство помічника нардепа Кишкаря було помстою за зґвалтування

Прокуратура допускає, що вбивство помічника нардепа Кишкаря було помстою за зґвалтування Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Крім того, розглядається версія, що вбивство, скоєне особами, які пов’язані з протиправною діяльністю загиблого

Прокуратура Сумської області розглядає версію щодо вбивства помічника нардепа Павла Кишкаря Геннадія Цуканова через помсту за зґвалтування. Про це йдеться у повідомленні прес-служби місцевої прокуратури.

Як зазначається, Цуканова було вбито у жовтні 2016 року поблизу одного з розважальних закладів м. Путивль Сумської області. Невідомий двічі вистрілив помічника нардепа, внаслідок чого останній помер у лікарні.

"Прокуратура Сумської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства Геннадія Цуканова. Відомості до ЄРДР внесено за ч. 1 ст. 115 КК України, досудове розслідування доручено слідчому управлінню ГУ НП в Сумській області", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що слідство розглядає ряд версій вчинення злочину, зокрема вбивство, скоєне особами, які пов’язані з протиправною діяльністю загиблого. Як зазначається, Цуканов мав судимість за грабіж і хуліганство із застосуванням зброї. Крім того, перевіряється факт вчинення злочину з метою помсти за насильство щодо жінки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області під час прогулянки на моторному човні потонули три дівчини.