ua en ru

В Одеській області під час прогулянки на моторному човні потонули три дівчини

В Одеській області під час прогулянки на моторному човні потонули три дівчини Фото: в Одеській області потонули три дівчини (RGBStock)

На Перелітському водосховищі перекинувся моторний човен

В Одеській області під час прогулянки на моторному човні по водосховищу потонули три дівчини. Про це йдеться в повідомленні Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що вночі в службу порятунку від чергового Перелітського водосховища надійшло повідомлення про те, що під час прогулянки на човні з мотором, на борту якого перебував він сам і чотири дівчини 16, 17, 18 та 23-х років, човен перекинувся. Одну дівчину черговий врятував і доставив на берег, а три дівчини потонули.

За даними поліції, пошукові роботи тривають.

"Тіла постраждалих досі не знайдено, ведуться пошукові роботи. Проводяться першочергові оперативно-слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин події", - додали в поліції.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, з позначкою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України. Човен з місця події вилучено. Як з'ясувалося, він розрахований на вагу 350 кг. За даними поліції, в ньому знаходився ще один чоловік.

altaltalt

Фото: в Одеській області потонули три дівчини

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на водоймах України з початку літа загинули 43 дитини.