ua en ru

Прокуратура попросить суд призначити Сакварелідзе найменш суворий запобіжний захід

Прокуратура попросить суд призначити Сакварелідзе найменш суворий запобіжний захід Фото: Давид Сакварелідзе (facebook.com/davit.sakvarelidze)

Після судового засідання Сакварелідзе запрошений на допит

Прокуратура проситиме суд призначити екс-заступнику генерального прокурора України Давиду Сакварелідзе, учаснику прориву кордону 10 вересня, запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

"На судовому засіданні, яке відбудеться у понеділок, 18 вересня 2017 року, о 09.30, прокуратура має намір просити Галицький районний суд обрати для Д. Сакварелідзе найбільш м'який запобіжний захід - особисте зобов'язання", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після судового засідання Сакварелідзе запрошений на допит для надання показів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці вручили підозру екс-заступнику генерального прокурора України Давиду Сакварелідзе за фактом прориву екс-голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі і його прихильників державного кордону України.

Сакварелідзе повідомлено про підозру у вчиненні низки правопорушень у зв'язку з подіями на українсько-польському кордоні 10 вересня.