ua en ru

Правоохоронці вручили підозру Сакварелідзе за фактом прориву держкордону

Правоохоронці вручили підозру Сакварелідзе за фактом прориву держкордону Фото: Давид Сакварелідзе (facebook.com/davit.sakvarelidze)

Сакварелідзе вручили підозру у зв'язку з проривом Саакашвілі і його прихильників кордону України

Правоохоронці вручили підозру екс-заступнику генерального прокурора України Давиду Сакварелідзе за фактом прориву екс-голови Одеської облдержадміністрації Михайла Саакашвілі і його прихильників державного кордону України. Про це повідомляє Сакварелідзе в Facebook.

Так, Сакварелідзе повідомлено про підозру у вчиненні низки правопорушень у зв'язку з подіями на українсько-польському кордоні 10 вересня.

Згідно з відео, співробітник правоохоронних органів прибув до політику під час обіду в одному з закладів громадського харчування у Львові. Правоохоронець зачитав підозру Сакварелідзе у присутності його адвоката та прихильників.

Наголошується, що Сакварелідзе підозрюється у вчиненні правопорушень, передбачених ст. 293 (групове порушення громадського порядку), ст. 332 (незаконне переправлення людей через державний кордон), ч. ст 2.342 (опір працівникові правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Привіт від Порошенка:)

Опубліковано David Sakvarelidze 14 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за фактом прориву кордону в пункті пропуску "Шегині" 10 вересня 2017 року правоохоронці склали 69 протоколів.