ua en ru

Прокуратура наполягатиме на взятті під варту бразильського бойовика "ЛДНР"

Прокуратура наполягатиме на взятті під варту бразильського бойовика "ЛДНР" Фото: у Києві націоналісти затримали бразильського бойовика "ДНР" (УНІАН)

Засідання відбудеться у Павлоградському районному суді Дніпропетровської області 6 червня

Прокуратура на розгляді в суді має намір наполягати на взятті під варту колишнього бойовика "ЛДНР" з Бразилії Рафаеля Лусваргі. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці прокуратури міста Києва Facebook.

"Прокуратурою міста Києва у ході підготовчого засідання з розгляду обвинувального акта у відношенні громадянина Федеративної Республіки Бразилія Рафаеля Маркуса Лусваргі, який звинувачується в участі в терористичній організації "ДНР" та вербуванні найманців, на розгляд суду буде внесено клопотання про обрання обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - повідомили в прокуратурі

Наголошується, що засідання відбудеться у Павлоградському районному суді Дніпропетровської області 6 червня 2018 року.

"На сьогодні інших правових підстав для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу Р. М. Лусваргі законом не передбачено", - додали в прокуратурі міста Києва.

Термін обраного Лусваргі раніше запобіжного заходу закінчився в лютому 2018 року, але не міг бути продовжений "у зв'язку з тривалістю розгляду судами питання про територіальну підсудність даного кримінального провадження".

ПРОКУРАТУРА НАПОЛЯГАТИМЕ У СУДІ НА ВЗЯТТІ ПІД ВАРТУ БРАЗИЛЬЦЯ РАФАЕЛЯ МАРКУСА ЛУСВАРГІ Прокуратурою міста Києва у ході...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 4 травня 2018 р.

Нагадаємо, координатор організації Сергій Мазур раніше повідомив, що праворадикали з організації С14 в п'ятницю, 4 травня, затримали колишнього бойовика "ЛДНР" з Бразилії Рафаеля Лусваргі.