ua en ru

У "Прогрестех-Україна" розповіли про досвід роботи з Boeing

У "Прогрестех-Україна" розповіли про досвід роботи з Boeing Фото: Тетяна Бичкова (прес-служба компаніі)

Українські інженери брали участь в проектуванні першого примірника 777Х

Команда українських інженерів брала участь у проектуванні літаків нового сімейства Boeing. Про це повідомила заступник директора по зв'язках з громадськістю "Прогрестех-Україна" Тетяна Бичкова в інтерв'ю Delo.ua

"Літак 777X - новітній із серії далекомагістральних літаків Boeing, і ми пишаємося, що ціла команда наших інженерів причетна до цього літака. Ми брали участь у моделюванні та прочностном аналізі конструкцій елементів планера та ряді інших робіт", - зазначила Бичкова.

За її словами, досвід роботи з такими світовими авіакомпаніями як Boeing дозволяє компанії отримувати унікальний досвід і підвищувати кваліфікацію своїх інженерів.

"Наші інженери отримали унікальний досвід роботи на найсучаснішому проекті, з найсучаснішими технологіями, а значить їх кваліфікація підвищилася", - додала Бичкова.

Нагадаємо, 25 січня 2020 року широкофюзеляжний літак Boeing 777X успішно завершив перший політ найбільшого в світі двомоторного лайнера. Після цього польоту починається рік випробувань до вступу нового Boeing 777X на міжконтинентальну службу в 2021 році.

"Прогрестех-Україна" заснована в 2007 році. Компанія надає інженерні послуги провідним світовим виробникам авіатехніки, розробляє програмне забезпечення та проектні рішення для підприємств транспортної та промислової інфраструктури. Основним партнером і замовником є компанія Boeing.

У "Прогрестех-Україна" працює понад 700 висококваліфікованих співробітників, більше 60 з яких повернулися в Україну для роботи в інженерних проектах компанії.

У "Прогрестех-Україна" розповіли про досвід роботи з Boeing