ua en ru

Профільний комітет рекомендує ВР ухвалити законопроект про виключення ДП "Веселівське" зі складу НВАО "Масандра"

Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин рекомендує Верховній Раді України прийняти за основу законопроект "Про внесення зміни до статті 1 закону "Про структуру, повноваження та особливості правового і економічного режиму майнового комплексу Національного виробничо-аграрного об'єднання "Масандра" (щодо державного підприємства "Веселівське")".

Проектом закону (реєстр. №7285) пропонується виключити державне підприємство "Веселівське" з переліку підприємств, які входять до складу НВАО "Масандра".
Як зазначалося під час засідання комітету, відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 6 січня 2010 р. "Про реорганізацію державного підприємства "Веселівське" Міністерством аграрної політики державне підприємство "Веселівське" реорганізовано шляхом приєднання до державного підприємства "Морське"; в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України державне підприємство "Веселівське" ліквідовано.
Тому, на думку комітету, стаття 1 Закону "Про структуру, повноваження та особливості правового і економічного режиму майнового комплексу Національного виробничо-аграрного об´єднання "Масандра", якою визначено, що до складу НВАО "Масандра" входить державне підприємство "Веселівське", потребує відповідних змін.