ua en ru

Palmira Palace отримала нагороду за кращий сервіс

Palmira Palace (Ялта, Крим) отримала звання кращого готелю України 2010 р. за версією Асоціації готельних об'єднань і готелів міст України. Нагороду курорту на урочистій церемонії вручив Голова правління Асоціації Микола Євдокименко.
Асоціація багато років ініціює та проводить дослідження якості обслуговування в українських готелях методом «таємного покупця». Експерти конкурсу інкогніто відвідують як постояльців різні готелі, оцінюють рівень сервісу, роботу персоналу, загальну атмосферу. На основі заповнених ними анкет, кожна з яких складається з 97 пунктів, обчислюється зведений бал кожного готелю. Palmira Palace цього разу виявилася володарем найвищої оцінки.
«Я бував у багатьох готелях різних країн світу і вважаю, що Palmira Palace - винятковий готель. Радий, що такий готель є саме в Криму, який славиться своїм унікальним цілющим кліматом », - зазначив М. Євдокименко.
Також грамоту «За вагомий внесок у розвиток готельного та ресторанного сервісу в Україні» отримали генеральний директор Palmira Palace Василь Сімутін і ряд співробітників.