ua en ru

Проект ратифікації угоди про асоціацію України з ЄС подали в парламент Нідерландів

Проект ратифікації угоди про асоціацію України з ЄС подали в парламент Нідерландів Фото: у парламент Нідерландів подали проект ратифікації угоди про асоціацію України з Євросоюзом

Раніше Рада міністрів Нідерландів погодила текст законопроекту, необхідного для ратифікації УА Україна-ЄС

У парламент Нідерландів подали законопроект з ратифікації угоди про асоціацію України з Євросоюзом. Про це повідомляється на сайті нижньої палати парламенту країни.

У пояснювальній записці до проекту документа зазначається, що цей закон регулює набуття чинності законjv від 8 липня 2015 року, яким була схвалена ратифікація угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Раніше Рада міністрів Нідерландів погодила текст законопроекту, необхідного для ратифікації угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Для завершення ратифікації документ повинна підтримати нижня і верхня палати парламенту Нідерландів.

Глава української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ), депутат Верховної Ради України Володимир Ар'єв заявив 24 січня, що в Єврокомісії очікують введення безвізового режиму з Україною протягом 2-3 місяців.

Нагадаємо, за інформацією голландського ЗМІ, верхня палата парламенту Нідерландів може підтримати ратифікацію угоди про асоціацію України з Європейським союзом.