ua en ru

Проект змін до Конституції досі не надісланий до Венеціанської комісії, - нардеп

Проект змін до Конституції України, напрацьований тимчасовою спеціальною комісією (ТСК) з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України, досі не надісланий до Венеціанської комісії.

Проект змін до Конституції України, напрацьований тимчасовою спеціальною комісією (ТСК) з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України, досі не надісланий до Венеціанської комісії. Про це сьогодні повідомив журналістам секретар ТСК з питань внесення змін до Конституції Юрій Дерев'янко, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Дерев'янко, планується, що документ буде надісланий сьогодні до кінця дня.

Дерев'янко також повідомив, що Верховна Рада України завтра, 20 травня 2014 р., на пленарному засіданні може продовжити роботу ТСК до початку липня.

"Висновок від Венеціанської комісії прийде 13-14 червня. Додайте ще два тижні найменше. Я думаю, що до кінця сесії треба продовжувати (засіданні ТСК)", - сказав Дерев'янко.

Дерев'янко також зазначив, що попри те, що це питання є вкрай нагальним, немає певності що воно буде проголосоване, так як невідомо чи завтра збереться достатня кількість народних депутатів. Крім того, досі немає порядку денного.