ua en ru

Триває планова ротація підрозділів на сході країни, - АТО

Триває планова ротація підрозділів, що беруть участь в антитерористичній операції в східних областях України.

Триває планова ротація підрозділів, що беруть участь в антитерористичній операції в східних областях України. Про це у своєму Facebook повідомив офіційний представник АТО з місця подій Владислав Селезньов.

"В останні дні почастішали звернення громадян з приводу пожвавлення руху української військової техніки на дорогах країни, що призводить до підвищеного навантаження на автомобільні дороги, створює затори на автошляхах. З цього приводу інформую: на даний час триває планова ротація сил АТО", - написав Селезньов.

Він розповів, що підрозділи, які виконували завдання з протидії тероризму, повертаються в пункти постійної дислокації, а їм на зміну приходять інші військові підрозділи.

"Окремі підрозділи висуваються для посилення охорони і оборони державного кордону України", - зазначив Селезньов.

Також повідомляється про те, що вчора ввечері терористи атакували сили АТО під Слов'янськом (Донецька область) та Ізюмом (Харківська область).

Нагадаємо, народні депутати виключили із фінальної редакції меморандуму про мир і злагоду, який був прийнятий 20 травня, положення про необхідність зупинки антитерористичної операції у східних регіонах України.

Як повідомлялося, в.о. Президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов підписав закон про надання учасникам АТО статусу учасників бойових дій.