ua en ru

Продажі iPhone 5 можуть початися в середині жовтня 2011 р

Співробітники деяких магазинів американської компанії Apple вийдуть на роботу у вихідні дні першої половини жовтня, говориться на сайті AppleInsider. Як наголошується, це може свідчити, що в ці дні очікується наплив покупців у магазини у зв'язку з випуском iPhone 5.

Згідно інформації AppleInsider, в посиленому режимі магазини Apple будуть працювати з 9 по 12 жовтня і з 14 по 15 жовтня. Очікується, що в перші чотири дні відбудеться запуск операційної системи iOS5, яку зможуть встановити власники продукції Apple. А в період з 14 по 15 жовтня, ймовірно, почнуться продажі смартфона iPhone 5 зі вже встановленою на нього новою операційною системою.

Крім того, згідно інформації, що з'явилася в мережі, Apple планує провести презентацію iPhone п'ятого покоління 4 жовтня ц.р., що дасть шанувальникам марки десять днів на оформлення замовлення.

Компанія Apple була заснована в 1976 р. і в даний час є одним з найбільших в США виробників комп'ютерів, плеєрів і програмного забезпечення. Штаб-квартира компанії знаходиться в Купертіно (штат Каліфорнія), загальна чисельність персоналу - 35 тис. чоловік.